wooow! koffie! koffie!
Heerlijk!!
Bestel direct
een heerlijke verrassing
voor je collega!
Een heerlijk ontbijt voor achter het bureau! Lekker en een heerlijke verrassing
Een origineel
en heerlijk kado
Voor de
allerliefste
Altijd vers...
Ruim assortiment....
Leuke feestdag ontbijt...
Super verrassing...
Thuis bezorgd!
Je geliefde verrassen
met een heerlijk
en origineel kado!

FAQ


Welkom op onze klantservice pagina. U kunt antwoorden op de meeste gestelde vragen vinden in onderstaande lijst, via onze online klantenservice medewerker Michel of u kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op 0900-1236682.

Wilt u een wijziging, compliment of klacht door geven, neem dan tijdens kantooruren contact op met ons telefoonteam 0900-1236682 of stuur een mail naar [email protected].

Annulering

Indien u uw bestelling wilt annuleren kunt u dit doen tot uiterlijk 12.00 c.q. 17.00 uur (verschilt per vestiging) op de dag voorafgaande aan de bezorging. Indien het ontbijt reeds betaald is zal er voor de verwerking van de annulering en het terugstorten van uw geld € 1,50 in rekening worden gebracht. Het reeds betaalde bedrag wordt binnen één week teruggestort op uw rekening.

De kosten van annulering na 12.00 uur op de dag voorafgaande aan de bezorging bedragen 50% van het totaalbedrag van uw bestelling. 

Een annulering kunt u doorgeven via het contactformulier op de website of aan ons telefoonteam (tijdens kantooruren). Indien u gebruik maakt van het contactformulier geldt dat de annulering pas definitief is als u per mail een bevestiging heeft ontvangen van uw annulering.Wijziging

Wijzigingen van uw bestelling kunt u tot uiterlijk 12.00 uur op de dag voorafgaande aan de bestelling indienen. 
Dit kunt u doen door middel van ons contactformulier of bij ons telefoonteam (tijdens kantooruren). Indien u gebruik maakt van het contactformulier is uw wijziging pas definitief als u per mail een bevestiging heeft ontvangen van uw wijziging.Dieetwensen

Onze ontbijt pakketten zijn dusdanig samengesteld dat er voor onderstaande dieetwensen een geschikt ontbijt pakket is. 
Islamitisch
Vegetarisch
Vegetarisch (wel vis)
Suikervrij
Welk pakket geschikt is voor welke dieetwens vindt u terug in de inhoudsopgave bij elk pakket in ons assortiment overzicht.Tips / Klacht / Compliment

Kwaliteit van product en service staan hoog in het vaandel bij ontbijtservice. Voortdurend wordt er gekeken naar onze producten en vinden er evaluaties en verbeteringen plaats. Hierbij is de input van klanten zeer belangrijk. 

Uw tips, klachten en complimenten kunt u naar ons overbrengen via ons contactformulier op onze site. Wij stellen uw mening zeer op prijs en zullen onze best doen uw input zo snel mogelijk te verwerken en indien van toepassing terugkoppeling aan u te geven. Daarnaast is het ook mogelijk om een review te plaatsen op onze site.Betaling

Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan. Om een veilige en overzichtelijke betaling te garanderen werken wij samen met MultiSafePay. De volgende betalingswijze hebben wij ter beschikking:

Contant / onder rembours
Het bedrag wordt contant voldaan bij aflevering van het pakket. Daar onze bezorgers een beperkte hoeveelheid wisselgeld  mee hebben, wordt u verzocht het bedrag gepast klaar te hebben liggen.

iDeal
Het bedrag wordt per internet kassa direct afgerekend. IDEAL is een veilige veelal gebruikte betaaloptie.

Eenmalige machtiging 
I.v.m. de fraudegevoeligheid van deze betaalwijze kunnen wij deze helaas niet meer aanbieden.

Creditcard
U kunt betalen met VISA en Mastercard.

Zakelijk Factuur
Voor onze zakelijke klanten is het mogelijk om een bestelling op factuur te doen. Om van deze optie gebruik te kunnen maken dient u te beschikken over een Kamer van Koophandel inschrijf nummer. Daarnaast vindt er bij nieuwe zakelijke klanten altijd een controle plaats van de gegevens.

Directebanking
DIRECTebanking is een nieuwe en door TÜV gecertificeerd online betaal systeem. DIRECTebanking is ontwikkeld door Payment Network AG en wordt al door diverse webshops in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland gebruikt. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt door DIRECTebanking automatisch de verbinding tot stand gebracht met uw online bank. De betaling zal dan ook direct verstuurd worden.

MisterCash
Deze betaalwijze is beschikbaar voor onze Belgische klanten.

GiroPay
Deze betaalwijze is beschikbaar voor onze Duitse klanten.

IDEAL bericht Cancel / Deny
Wanneer een IDEAL betaling niet lukt komt de bestelling niet bij ons aan. U ontvangt bij een niet gelukte IDEAL betaling een bericht van de bank waarop aangegeven staat Cancel / Deny. In dit geval zult u de bestelling opnieuw moeten indienen.Bezorging

Bezorgdagen
Wij bezorgen 7 dagen in de week, ook op feestdagen.
Op moederdag, vaderdag en valentijnsdag hanteren wij een bezorgvenster van 2 uur. (er wordt een half uur voor en na de door u gekozen bezorgtijd opgeteld). Buiten deze dagen een bezorgvenster van 1 uur.

Bezorgtijd
Wij bezorgen van 05.30 uur t/m 11.30 uur. 

De bezorgtijden bestaan uit een venster van 1 uur i.v.m. verkeersomstandigheden zoals files en omleidingen. 
Onze ontbijtbezorgers rijden een route met meerdere adressen.

Op moederdag, vaderdag en valentijnsdag hanteren wij een bezorgvenster van 2 uur.  Er wordt dan een extra half uur voor en na de door u gekozen bezorgtijd gerekend.

Om al onze klanten een goede service te bieden verzoeken wij u correcte en volledige adres gegevens door te geven evenals telefoonnummer van de ontvanger. Daarnaast zijn tips over de bezorging zoals werkzaamheden in de straat, een bel die het niet doet, extra aanwijzingen voor het vinden van een adres etc. zeer welkom.

Bezorgplaatsen
Ontbijtservice bestaat uit een aantal vestigingen in Nederland. Elke vestiging heeft een eigen bezorggebied.
Via onze snelzoeker kunt u eenvoudig en snel zien of uw bezorgplaats valt binnen ons gebied. 
Mocht de plaats van uw keuze niet binnen ons bezorggebied vallen maar ligt wel op redelijke afstand dan kunt u via  ons contactformulier een uitzondering aanvragen. In overleg met desbetreffende vestiging wordt dan gekeken op we  een uitzondering voor u kunnen maken.

Bezorgkosten
De meeste vestiging hanteren voor hun bezorgplaatsen 6,95 bezorgkosten. Bezorgkosten kunnen hier van afwijken. Woont u buiten ons bezorggebied dan zullen we u een aparte bezorgprijs rekenen

Problemen bij het bezorgen
De meest bewerkelijke fase bij de uitvoering van uw bestelling is de bezorgfase. File, een wegomleiding, een ontvanger die niet open doet etc. kunnen vertragingen en problemen opleveren. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen hanteert ontbijtservice de volgende procedures: 

Ontvanger doet niet open
De bezorger zal dan trachten de ontvanger telefonisch te bereiken. Wanneer dit geen resultaat oplevert wordt er contact opgenomen met de besteller. Eventueel wordt het pakket in overleg bij buren afgeleverd of indien mogelijk  op een ander moment nogmaals aangeboden.

Ontvanger weigert het pakket in ontvangst te nemen
De bezorger neemt dan direct contact op met de besteller voor overleg. 

Het pakket niet binnen de afgesproken tijd afleveren.
De bezorger neem binnen de bezorgtijd contact op met de besteller zodat het voor de ontvanger een verrassing blijft. 
**de telefonische bereikbaarheid van zowel de besteller als ontvanger zijn van belang, zorg ervoor dat u de telefoonnummers correct doorgeeft. Account

U kunt bij ons een account aanmaken. Een account biedt de volgende voordelen:

uw account onthoudt uw gegevens waardoor u eenvoudig een bestelling kunt plaatsen
u kunt in uw account u gegevens wijzigingen
u kunt de status volgen van uw bestelling
u kunt al uw bestellingen ook de reeds uitgevoerde bekijken
indien u lid wordt van onze nieuwsbrief ontvangt u kortingen en acties


 
Wenskaart

Bij elke bestelling zit een gratis wenskaart. De tekst hiervoor kunt u opgeven bij stap 3 in het bestelproces. U vinkt hiervoor het vakje Cadeaubericht aan waarna u een vak te zien krijgt waarop u uw tekst kan invoeren.


 
Kortingscoupon

Heeft u een kortingscoupon? Dan kunt u de code van deze coupon invoeren in uw winkelmandje. De korting wordt direct verrekend.