Mijn Winkelwagen | Inloggen
 
0900 1236682
tijdens kantooruren 15 cent per minuut
wooow! koffie! koffie!
Heerlijk!!
Bestel direct
een heerlijke verrassing
voor je collega!
Een heerlijk ontbijt voor achter het bureau! Lekker en een heerlijke verrassing
Een origineel
en heerlijk kado
Voor de
allerliefste
Altijd vers...
Ruim assortiment....
Leuke feestdag ontbijt...
Super verrassing...
Thuis bezorgd!
Je geliefde verrassen
met een heerlijk
en origineel kado!
Reviews
DatumOnderwerpReviewBeoordeling
04-09-2018 Ontbijt Goed ontbijt zat genoeg in. Jammer dat het ontbijt bezorgd werd na half 8 en niet zoals afgesproken tussen half 7 en half 8. Bij bestelde doosje bonbons zat er niet bij. Werd later bezorgd met de mededeling dat het doosjes was gevallen... had ook gewoon gezegd kunnen worden sorry waren we vergeten.
03-09-2018 Ontbijt bezorgen Super service
19-08-2018 Ontbijt Jammer genoeg misten we een aantal dingen waaronder de koffie /thee, ontbijtkoek, beschuit, bonbons en was het visassortiment erg schaars.

Reactie Ontbijtservice :Dat is heel vervelend, hopelijk is dit wel naar tevredenheid opgelost.

09-08-2018 Ontbijtservice Geweldig!
07-08-2018 Ontbijt op bed! Altijd weer even feestelijk!
06-07-2018 Romantisch ontbijt Voor mn vriend zn verjaardag ontbijt besteld! Hij was super verasst en vond het héérlijk!
04-07-2018 Champagne ontbijt De jarige heeft er van genoten
17-06-2018 vaderdag ontbijt was een super ontbijt dank je wel zijn vaderdag kon niet beter beginnen tot de volgende bestelling
17-06-2018   Top service!
17-06-2018   Alleen bij het hart wat ik bij had besteld waren de letters niet goed opgedrukt ipv I love you Stond er alleen I love dat was wel jammer maar voor de rest super en doen het zekers vaker

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u ons product en service?

Bezorging
Kwaliteit
Service
Prijs
Naam
Onderwerp
Ordernummer (indien bekend)
Vestiging
Review
 
Captcha
  * vul hier bovenstaande tekens in.