Mijn Winkelwagen | Inloggen
 
0900 1236682
tijdens kantooruren 15 cent per minuut
wooow! koffie! koffie!
Heerlijk!!
Bestel direct
een heerlijke verrassing
voor je collega!
Een heerlijk ontbijt voor achter het bureau! Lekker en een heerlijke verrassing
Een origineel
en heerlijk kado
Voor de
allerliefste
Altijd vers...
Ruim assortiment....
Leuke feestdag ontbijt...
Super verrassing...
Thuis bezorgd!
Je geliefde verrassen
met een heerlijk
en origineel kado!

Over ons

In het najaar van 1988 ging Ontbijtservice van start in Den Haag. Oprichters van dit eerste bedrijf in Nederland dat ontbijten bezorgde waren Ilse en Edwin van der Heide. Mede door de publiciteit en het ludieke karakter van het toen nog volledig onbekende fenomeen “verrassingsontbijtje” groeide het bedrijf snel. Een jaar na de start verhuisde Ontbijtservice naar het Spui. Weer een jaar later opende Ontbijtservice Amsterdam en daarna volgden andere vestigingen op franchisebasis.  

Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral op de particuliere markt maar al snel bleek dat het bedrijfsleven interesse had. Vele bezorgacties volgden zowel landelijk als regionaal.  

Een aantal jaren na de oprichting van Ontbijtservice startte elders in het land 123ontbijt, ook dit bedrijf nam een vlucht en werd al gauw omgezet in een succesvolle franchiseformule. 

In 2012 vond de fusie tussen deze twee grootste ontbijtservicenetwerken van dat moment plaats: 123ontbijt en Ontbijtservice. Gezamenlijk hebben we de krachten gebundeld om onze producten en diensten nog meer te verbeteren en onze particuliere en zakelijke klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan maatschappelijk verantwoord ondernemerschap: het gebruik van duurzame materialen, het ondersteunen van goede doelen. 

De finishing touch van het product is nog steeds de bezorging en is nog altijd mensenwerk.  “En het leukste werk dat er is”, vinden de oprichters van toen nu nog steeds..