Mijn Winkelwagen | Inloggen
 
0900 1236682
tijdens kantooruren 15 cent per minuut
wooow! koffie! koffie!
Heerlijk!!
Bestel direct
een heerlijke verrassing
voor je collega!
Een heerlijk ontbijt voor achter het bureau! Lekker en een heerlijke verrassing
Een origineel
en heerlijk kado
Voor de
allerliefste
Altijd vers...
Ruim assortiment....
Leuke feestdag ontbijt...
Super verrassing...
Thuis bezorgd!
Je geliefde verrassen
met een heerlijk
en origineel kado!
Reviews
DatumOnderwerpReviewBeoordeling
17-06-2018 vaderdag ontbijt was een super ontbijt dank je wel zijn vaderdag kon niet beter beginnen tot de volgende bestelling
17-06-2018   Top service!
17-06-2018   Alleen bij het hart wat ik bij had besteld waren de letters niet goed opgedrukt ipv I love you Stond er alleen I love dat was wel jammer maar voor de rest super en doen het zekers vaker
13-05-2018 Moederdagontbijt Goede service en de bezorging was keurig op tijd. Ruim voldoende en gevarieerd, top!
13-05-2018 Classic ontbijt Perfect verzorgd ontbijt. Jongen was ook stipt op tijd! Alleen miste we een ei in de box.
13-05-2018 Moederdag ontbijt service Hartelijk dank voor de goede service en uitgebreide ontbijt, me vrouw vond het erg leuk en de kids
06-05-2018 Ontbijt op bed Super service, goed op tijd, heel uitgebreid en lekker ontbijt voor een goede prijs
30-04-2018 Ontbijtservice Ga zo door!
18-04-2018 Ontbijt Het ontbijt was top! Broodjes en ei lekker warm Ze heeft ervan genoten Dank jullie wel!
03-04-2018 Order Top manier van betalen

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u ons product en service?

Bezorging
Kwaliteit
Service
Prijs
Naam
Onderwerp
Ordernummer (indien bekend)
Vestiging
Review
 
Captcha
  * vul hier bovenstaande tekens in.